Bűbájos Boszorkák – 2×06 – Tuatha halála

Bűbájos Boszorkák 2. évad 6. részének jelenete magyarul, HD minőségben.

Tuatha a gonosz boszorkány kiszabadul több, mint 200 éves fogságából, és varázspálcája keresésére indul, amelynek jelenlegi tulajdonosa egy Betty nevű idős hölgy, aki egy bolhapiacon jutott a varázstárgyhoz, nem tudva annak képességeiről. A nő a Bucklands aukciósházba viszi a varázspálcát, hogy elárvereztesse, így a pálca Prue-hoz kerül.
Tuatha hatalma csak a pálca erejével teljesedik ki, de a boszorkány legyőzéséhez is szükség van a varázspálcára, amit azonban nem akárki tud ellene fordítani, Leo és az Égiek szerint egy Kyle Gwydion nevű fiú az úgynevezett “Kiválasztott” aki a pálca erejét használva képes legyőzni Tuathát.
A fiú egy teljesen átlagos kamasz, aki még csak nem is számít különösebben népszerűnek az iskolatársai között, így Piper, Phoebe és Leo bíztatása ellenére is nehéz elhinnie, hogy a világ megmentése az ő kezében van.
Végül azonban, amikor a nővérek kudarcot vallanak Tuatha megsemmisítésében, és a boszorkány megfosztja őket képességeiktől, Kyle felfedezi a magában rejlő képességeket és bátorságot, amelynek segítségével legyőzi a gonosz boszorkányt.

Disclaimer: All rights belong to their respective owners!