Can Yaman botrányok & amit nem tudtál róla I Top 5

A Top lista ezúttal az egyik közkedvelt török színésszel folytatódik, de ezúttal a botrányairól lesz szó valamint egy-két olyan dologról amit lehet nem tudtál róla 🙂

Ha úgy gondolod érdemes megemlíteni vele kapcsolatban egy-két információt ami érdekelhet másokat akkor ne habozz, írd meg a komment szekcióban!

!! A kommentek amennyiben nem felelnek meg a szabályoknak és átlépik a személyeskedés határát úgy azonnali törlésre kerülnek illetve azon kommentelők akik nem értik a szubjektív vélemény jelentését és azt,hogy ez a videó információk gyűjtésével készült el és olyan stílusban írnak ami átlépi a kedvességünk határát, úgy azt jelenteni fogjuk ami következményekkel járhat!!
Miért van erre szükség?
A mi csatornánk egy információ valamint vélemény megosztó csatorna ahol nincs helye személyeskedésnek. Az elmúlt néhány hónapban voltak páran akik az Álmodozó c. sorozat kapcsán nem értették meg a lényeget és olyan hangú támadásba lendültek amit csak a komment szekció kikapcsolásával lehetett orvosolni. Mindazonáltal, köszönettel tartozunk nekik hisz így a videónk sok emberhez eljutott és sokan feliratkoztak minden sértegetés ellenére.

Megértéseteket köszönjük! 🙂

Minden információ megtalálható az interneten,nem mi találtuk ki!

Közösségi oldalaink:
Instagram: https://www.instagram.com/queensofentertainment/
TikTok: https://www.tiktok.com/@queensofentertainment?

#queensofentertainment #canyaman #amitnemtudtálcanyamanról

(a videó tartalma: top lista, can yaman top 5, amit nem tudtál can yamanról, can yaman botrányok)