Családi film – Mézeskalács

Gyakran csak utólag ismerjük fel az élet legfontosabb pillanatait, ha már elmúltak. Mi ezeket mentjük át a jövőbe, hogy ne vesszenek el. Most van itt az ideje, amikor még lehetőségünk van megörökíteni a gyermekünk hangját, amint az ismerős dalocskát énekli, kedvenc pulóverét viseli, hangosan felnevet, ránk emeli tekintetét és ahogy mi visszanézünk rá. Ezeket az emlékeket, életünk végéig dédelgetni fogjunk. A professzionálisan elkészített film egyedülállóan képes megőrizni azokat a gesztusokat, hangokat, pillantásokat és történeteket, amelyek családotok legszebb ékszerei lesznek akkor is, ha már a gyermek felnő és a szóbeli történetek elhalványulnak. Éljétek át őket bármikor és bárhol, generációkon keresztül!

A film kerete lehet egy kötetlen beszélgetés, történetmesélés, ahol a család élményeit elevenítitek fel (közös nyaralás, ünnep, de akár a hétköznapok apró történései is), és lehetőség van arra is, hogy közös kézműves foglalkozás (mézeskalácsdíszítés, születésnapi tortadíszítés, ajándékkészítés egy szeretett családtag részére stb.) közben készüljenek el a felvételek.

Nagy sikere van az olyan filmeknek is, ahol a gyermekek csak az egyik szülővel jönnek el hozzánk és a kisfilmet a másik szülő részére készítjük el, a jelenlévők róla beszélgetnek, elevenítenek fel történeteket, mondják el, hogy miért fontos ő a család életében.

A film megvalósításának számtalan módja van, de mint a leírtakból kiderülhetett, a végeredmény egy lelket melengető élmény, ami újra és újra fennen fogja hirdetni, hogy szeretni jó!

További részletek: www.memocam.hu