Fri. Apr 19th, 2024
Egyszerű + Gyors vegán receptek/Magas fehérje!💪 + VLOG 🏋

Receptek:
1. Mogyivajas-Banános chia magos zabkása:
40g zabot és 10g chia magot összekevertem és 2dl mandulatejjel felöntöttem. Éjszakára beraktam a hűtőbe, reggel szeleteltem rá banánt és raktam rá mogyivajat.

2. Fehérjés banános lepény: 10-15g chia magot beáztattam vízbe, addig 20g lisztet (én kukoricalisztet használtam, de bármilyennel jó) és egy adag fehérjét összekevertem, beleöntöttem a chia magot és megsütöttem.

3. Zöldséges csicseriborsós dolog:D : megpároltam a zöldségeket, beleöntöttem a csicseriborsó konzervet(előtte leöntöttem a levét és átöblítettem), hozzáadtam 20g sörélesztő pelyhet és rizzsel tálaltam. Ebből 2 adag lett, a videóban az 1 adagra vonatkozó makrók vannak.

Zöldséges tészta:
Megpároltam egy hagymát, hozzáadtam kb 800g fagyasztott zöldséget, megpároltam vele azt is. Felöntöttem rizstejszínnel, meg raktam bele vizet is. (ez opcionális, én csak nagyobb adagot akartam:D) besürítettem olyan 20-30g kukoricakeményítővel, és adtam hozzá 40g sörélesztő pelyhet. Tésztával tálaltam. 4 adag lett, a makrók itt is 1 adagra vonatkoznak.

Tofus kamurántotta: 200g tofut becsavartam konyharuhába, kinyomtam belőle a vizet és összenyomogattam ilyen darabosra. Serpenyőben pirítottam gombát meg spenótot, hozzáadtam a tofut meg kb 20g sörélesztőt és a zöldségeket szerintem mindenki meg tudja sütni hozzá instrukciók nélkül is 😀 2 adagra osztottam, a makrók a videóban 1 adagra vonatkoznak.

Facebook: https://www.facebook.com/dubistrong
instagram: https://www.instagram.com/dubi_anna/
tesócim csatornája: https://www.youtube.com/user/andrasdubi

Related Post