A kovász elengedhetetlen hozzávalója a kovászos kenyereknek és pékáruknak. Sokan nem mernek belevágni az elkészítésébe, pedig nagyon megéri! Déri Szilvia, alias Házisáfrány segít benne, hogyan fogjunk hozzá a kovász készítéséhez otthon, illetve elmondja, milyen hibákba ütközhetünk közben. Minden fontos információt elárulunk a videóban, amely nélkülözhetetlen a kovász készítéséhez.
Mit jelent a kovász etetése? Miből tudhatjuk, hogy éhes a kovász? Hogyan érik napról napra a kovászunk? Milyen baktériumok segítik az érési, erjedési folyamatot? Mikor lesz elég erős, és mikor használható fel végre a sütésre? Ezekre és sok más fontos kérdésre is választ kaphattok Déri Szilviától.
#kovászkészítéseházilag #kovászlépésrőllépésre #kovászkészítésekezdőknek
👉 Íme a kovász készítésének receptje: https://www.mindmegette.hu/igy-keszithetsz-kovaszt-hazilag-lepesrol-lepesre-59103/
📌 Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra az új receptvideókért: https://www.youtube.com/c/MindmegettehuReceptek?sub_confirmation=1
/>
🥣 Nézzétek meg, próbáljátok ki mindennap frissülő receptjeinket, olvassátok el érdekes írásainkat weboldalunkon: https://www.mindmegette.hu/
Kövessetek minket
👉 a Facebookon: https://www.facebook.com/mindmegette/
👉 az Instagramon: https://www.instagram.com/mindmegette.hu/
👉 és a Pinteresten is: https://hu.pinterest.com/mindmegettehu/
#Mindmegette #egyszerűreceptek #receptvideó