Fri. Apr 26th, 2024
Migliaccio a ricottás nápolyi süti ◾ KÖNNYŰ RECEPTEK

Nápolyból származik ez az egyszerű, könnyű recept, ami egy igazi családi kedvenc. Olyasmi állagot képzelj el, mint amilyen a rizskochnak, rizsfelfújtnak van, csak ez könnyedebb, üdébb ízű. A ricottát bátran lehet helyettesíteni a hazai túróval is. A pontos recept és készítése a leírásban, lentebb. ⬇📽️ A videóhoz felirat is elérhető, csak kapcsold be fent.Nézz még több receptet képekkel a weboldalamon itt: http://annuskam.hu/◽ ◽ ◽ Még több tartalomért ◽ ◽ ◽Iratkozz fel a csatornámra itt: http://bit.do/e8KD6Ha megnyomod a 🔔 csengőt, kapsz értesítést az új videóról.Kövess Facebookon is itt: https://www.facebook.com/wannuskam/Kövess Instagramon is itt: https://www.instagram.com/wannuskam/💡 Tipp: Nagyon vendégbarát, mert akár egy nappal előbb is meg lehet sütni. Másnap még finomabb lesz.▶ RECEPTHozzávalók egy 24 centis formához:5 dl tej3 dl víznarancs és citromhéj1 csipet só18 dkg búzadara3 egész tojás20 dkg porcukor2 tasak vaníliás cukor5 dkg puha vaj25 dkg ricotta vagy túróElkészítés:1. A tejet és a vizet a narancs és citromhéjjal egy lábosban felforraljuk. Ha forr belekeverünk 1 csipet sót és a búzadarát. Kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik és megduzzadnak a búzadaraszemek. Levesszük a tűzről és félretesszük hűlni.2. Ha már langyosra hűlt a sütőt 180 fokra előmelegítjük és egy 24 centis sütőformát sütőpapírral kibélelünk. Egy keverőtálba felütjük a tojásokat és beleszórjuk a porcukrot, vaníliás cukrot. Kézi robotgéppel keverni kezdjük és amikor már habos és halványabb belekeverjük a vajat is. 2 perc keverés után belekeverjük a ricottát vagy túrót is. A grízt három részletben beleadagoljuk és simára keverjük. Az előkészített formába simítjuk és 60 perc alatt készre sütjük.#annuskám #recept #migliaccio

Related Post