Odoo 12 – értékesítési folyamat az árajánlattól a a számla kifizetéséig

Odoo 12 - értékesítési folyamat az árajánlattól a a számla kifizetéséig

Odoo 12 magyar értékesítési folyamat az árajánlattól a számla kifizetéséig

Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan tudsz eljutni az árajánlattól egészen a számla kiküldésig az Odoo 12 -es rendszeredben. Végigvezetünk az egész értékesítési folyamaton.

Közreműködő: Godó Zsolt -- informatikus( Odoo szakértő)
A videót gyártotta: Online Office Kft.

Ha tetszett a videó, mindenképpen like-old! Amennyiben szeretnél több hasonló videót nézni, ne felejts el feliratkozni a csatornára és kapcsold be a harang funkciót, hogy időben kapj értesítést a youtubetól. Amennyiben kérdésed lenne a videóval kapcsolatban írj kommentet vagy keress meg bennünket az www.odooworld.hu weboldalon található elérhetőségeinken. Sikeres Vállalatirányítást kívánunk!

Közösségi médiáink:
Facebook: https://www.facebook.com/odooworld.hu/
Instagram: https://www.instagram.com/odoohungary/
Weboldalunk:http://odooworld.hu/
Odoo 9 beállítási segítség : https://www.youtube.com/playlist?list=PLbHuEyJ1vF8BwrnOxOs0Klw7m5KlUdm57

#odoo #odoohungary #értékesítésifolyamat

TAGS: odoo beállítás,odoo magyarul,magyar odoo beállítás,odoo beállítási segítség,hogyan odoo,magyarul odoo,magyar odoo help,odoo magyarország,odoo hungary,odoo 12,odoo 12 magyar,odoo 12 magyarul,odoo 12 hun,hogyan odoo 12,odoo 12 segítség,odoo 12 ben,odoo beállítása,odoo folyamat,odoo értékesítés,odoo árajánlat,számlázni odooban,számla kiállítás odooban,magyar számla odoo,magyar számlázás,magyarul számlázni odooban,odooban számla,odoo számlázás