RENDŐRNŐ HUMORISTA #mokapodcast #magyarpodcast #móka

A teljes podcast linkje➡️https://youtu.be/Ju7nwNo6lqA

MÓKA Podcast – Magyarok Óriási Kalandjai Amerikában

Orosz Gyuri járt már az USA-ban, éppen ezért hónapok óta edzi magát, hogy jól bírja Amerikát. Gyakran sétálgat a Citadellán, hogy szokja a nagy magasságokat. Kizárólag hamburgert és hot-dog-ot eszik, bár Magyarországon a hot-dog-ba csalamádét, a hamburgerbe pedig kolozsvári szalonnát tesznek. Csak olyan taxival utazik, amit ázsiai sofőr vezet. Tanulja az angolt is, hogy végre megértse, mit jelent a free upgrade. Annyit már tud, ha valaki ezt mondja, akkor nagyobb szobát vagy autót kap.

Napjaink egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, aki minden most futó humorműsorban szerepel. Állandó fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának, a Comedy Central tv csatornának és a Rádiókabarénak. Humorista pályáját a debreceni MJU Társulatban kezdte 2004-ben, majd 2010 szilveszterén megnyerte a TV2 Frizbi stand-up comedy versenyét, ahol Bochkor Gábor, Boros Lajos és Nacsa Olivér ítélték neki oda az első helyet. 2011 óta fellép a Comedy Central tv-csatorna saját gyártású stand-up műsorában. 2012 óta szerepel a nagy múltú Rádiókabaréban, arca ismerős lehet több reklámból is. 2013-ban szerződtette az RTL Klub Showder Klub című műsora. A Stand up comedy Humortársulat (elődje KOmédia Stúdió Humortársulat) alapítója és művészeti vezetője. 2019-ben a hivatalos MENSA teszten mérték le az IQ-ját, ez a 15-ös szórású teszten 135-öt fölötti eredményt ért el. Ez egyébként a régi, 24-es szórású teszteken 160 fölötti IQ-t jelent. Így 2019-től hivatalosan is MENSA tag, ahová egyébként a népesség 2%-a tartozik.

2020-ban megjelent első könyve, Feri naplója a karantén idején címmel.
A humorral teleszőtt, fiktív, de a napi történésekre reagáló napló az első magyar nyelvű könyv a koronavírus-járványról, ami a karantén 50 napos időszakát dolgozza fel.
A főszereplő, Feri egy kétkezi munkás, aki vidéki otthonában vészeli át a kijárási korlátozást feleségével és gyermekeivel. Az ő szemüvegén át mutatja be a szerző a karantén legjellemzőbb mozzanatait, a higiénikus bevásárlást, a párkapcsolati problémákat, a maszk és gumikesztyű hiányt, a munkahelyek elvesztését, a digitális oktatás nehézségeit és a beszűkült élethelyzet okozta szorongásos tüneteket. A történetek mindenkinek ismerősek lesznek, hiszen az író ugyanazt és ugyanabban az időben élte át, amit, és amikor az olvasó.

A humor mellett a média világában is otthonosan mozog, saját műsora volt a debreceni Alföld Televízióban, rádiós műsorvezetőként dolgozott a debreceni City Rádióban, majd a Rádió Max Reggeli K.O. című morning show-ját vezette Kállai Kriszta műsorvezetővel.

#mokapodcast #magyarpodcast #oroszgyuri #podcast #magyardesign #magyarokamerikaban #magyarvagyok #oroszgyörgy #magyarinstagram #sizare #moka #mokapodcast #Hungarianpodcast #standuphumor #humor #vicces #MÓKA #standup #showderklub #comedycentral #poen #vicc #humor #oroszgyorgy #standupcomedy #humortarsulat #humorista

@oroszgyuriVIDEO @standupcomedyhumortarsulat6877

🔴Ha még nem tetted volna meg, te is 👉 iratkozz fel csatornánkra.❤️
https://bit.ly/MOKAPodcatsSign

YouTube: https://bit.ly/MOKAPodcatsSign
Apple Podcast: https://bit.ly/moka2021
Spotify: https://bit.ly/mokapodcast
Google Podcast: https://bit.ly/MokaGoogle
Deezer: https://bit.ly/MokaDeezer
LibSyn: https://bit.ly/MokaLibsyn
Facebook: https://bit.ly/MokaFB
Twitter: @MokaPodcast
Instagram: @mokapodcast2021