TITKOS TUDÁS – A TÖRTÉNELEM FEHÉR FOLTJAI

A TITKOS TUDÁS KÜLÖNSZÁMUNK megjelenésének apropója alkalmából készítettük el ezt a PREMIER MŰSORT, amelyben olyan elfeledett, avagy elveszett könyvekről, írásokról és más történelmi emlékről ejtünk szót, amik puszta létezését, illetve jelentéstartalmát tekintve sehogy sem illenek abba az egésznek hitt világképbe, amit a történelemtudomány kidolgozott számunkra.

Az ősi, elveszett tudás mementói ezek, a legősibb időkben lehanyatlott birodalmakról, titokzatos és rejtélyes, sokszor természetfelettinek tűnő eseményekről-lényekről, az emberiség tényleges históriáját leíró művekről. Sőt, sokszor olyan írások is előkerülnek, amikben a jelenünkről, illetve a jövőnkről tesz ijesztően precíz jóslatokat – több ezer év távlatából.

Tudjuk, hogy léteznek titkos könyvtárak, amiket elzárnak a nyilvánosság elől. Mi most résnyire kinyitjuk ezek ajtaját és betekintést adunk arról, aminek gyakran a puszta létezését is tagadják.

A TITKOS TUDÁS nem véletlenül titkos. Mindig az volt, vélhetően azért, mert a mindenkori hatalom ezzel az ismeretanyaggal volt képes megtartani uralmát és tagjai olyan előnyökben részesültek, ami felülemelte őket az egyszerű emberi létezés szűkös korlátain.

Műsorunkban csupán egy kisebb szeletét tárjuk fel annak a megdöbbentően sok történetnek, amiket a TITKOS TUDÁS KÜLÖNSZÁMBAN alapos, hónapokon át tartó munkával felsorakoztattunk.

A TITKOS TUDÁS KÜLÖNSZÁM országszerte kapható az újságárusoknál, szupermarketekben és a benzinkutakon.

A következő héten, 2022. október 28-án megismételjük a LEHULL A LEPEL című, 2016. október 21-i adásunkat, amiben a TORINOI LEPEL titkait kutattuk, Bácsi Boglárka közreműködésével.

Új adással 2022. NOVEMBER 4-én jelentkezünk, A NAGY PIRAMIS című adásunkban, azt vizsgáljuk meg a lehető legobjektívabb módon, hogy fel lehetett-e építeni földönkívüli segítség nélkül a Nagy Piramist vagy a hasonló méretű ókori építményeket.